Over ons

Expandio B.V. is een jonge onderneming die inkoopdiensten levert.  Na 24 jaar professionele inkoop in diverse wereldwijde functies voor vooral grote ondernemingen, heeft Feyaz Shahho in 2016 Expandio opgericht.

Het bundelen van inkoopvolumes van onze klanten middels een inkoopcollectief is één van onze specialismen. Met ons inkoopcollectief en onze inkoop consulting ondersteunen wij zowel het Midden en Klein Bedrijf (MKB) als Corporates.

Met passie voor het inkoopvak, ondersteunt Expandio het succes van uw bedrijf!

  • Feyaz Shahho
    Feyaz Shahho Directeur - Eigenaar
  • Sander Sneiders
    Sander Sneiders Business Partner
  • Pieter Swarts
    Pieter Swarts Business Partner

Expandio

Het woord Expandio is ontleed aan het woord expanderen en vormt de basis van ons handelen, namelijk onze klanten en leveranciers helpen groeien.

Wij noemen het ook wel het Win-Win-Win model. Dit model is erop gericht alle betrokken partijen te laten winnen (Klanten, Leveranciers en Expandio).

Marge verbetering

Wij kunnen gegarandeerd uw integrale kosten (Total Cost of Ownership of TCO) verlagen. Dat is zoveel meer dan alleen een lagere prijs.

We houden rekening met alle aspecten die invloed hebben op de totale kosten inclusief vereenvoudiging van processen zowel bij onze klanten als leveranciers.

Risicoloos op no-cure no-pay of fixed price basis.

Transparant

Leveranciers factureren onze klanten rechtstreeks en wij worden altijd door onze klanten betaald, nooit door leveranciers.

Zo houden we het zuiver en transparant voor u!

Meer weten?

Heeft u interesse in onze dienstverlening, wilt u vrijblijvend advies inwinnen of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neem gerust contact met ons op of vraag direct onze kosteloze quick-scan aan.

Met Expandio’s gratis quick scan maken we de kansen voor uw bedrijf inzichtelijk en geven wij u waardevol advies. Vraag deze direct aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.